Wooldrik Enschede Workshop Klimaatadaptatie

Te veel water of juist te weinig, hitte en droogte, en mindere diversiteit in planten en dieren: allemaal gevolgen van klimaatverandering. Niet alleen wereldwijd, maar ook in onze achtertuin. Kunnen we daar nou niet iets aan doen? Binnen het project Wetropolis werken onderzoekers en ondernemers samen aan werkvormen daarvoor.

Bij de Workshop Klimaatadaptatie Wooldrik leren die projectpartners inwoners van Enschede hoe met de verandering van het klimaat om te gaan.

Op woensdagmiddag 6 juli tussen 15.30 en 17.30 uur zijn zowel kinderen als volwassenen welkom in de kantine van E.V.V. Phenix , Zuid Esmarkerrondweg 69, 7535 DR Enschede, om spelenderwijs inspiratie op te doen over hoe de tuin meer klimaatadaptief te maken.

Hoewel de focus ligt op het Wooldrik zijn ook inwoners uit andere delen van Enschede uitgenodigd om – kosteloos – deel te nemen. 

E.V.V. Phenix is gevestigd aan Zuid Esmarkerrondweg 69 in Enschede. De workshop wordt doorlopend aangeboden tussen 15.30 en 17.30 uur op woensdag 6 juli. Geïnteresseerden kunnen aansluiten wanneer ze willen.

Vragen over deze aankondiging en de workshop zelf kunnen gesteld worden aan Wout Zweers, via zweers@dds.nl of of 06 23 02 02 57

kaart